maandag 7 september 2009


.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. De Zweedse schommelstoel.
Dit prachtige exemplaar hebben wij afgelopen zomer vanuit Zweden naar Nederland meegenomen. In eerst instantie was het de bedoeling dat we de stoel zouden schilderen. De bovenkant was al kaal gehaald en de onderkant laat de voorgaande staat nog zien oftewel creme met goud. Waarschijnlijk was de eerste laag ooit zwart want dit is nog te zien daar waar de verf eraf is gehaald. Wij vinden de stoel voorlopig zo geweldig vooral met het linnen kussentje erop.

2 opmerkingen:

Musje zei

Och wat gaaf,het lijkt me heerlijk om daar in te zitten,lekker op een veranda en genieten,ziet er idd zo al prachtig uit,groetjes Joke.

Marja Visscher zei

Een stoel met geschiedenis. Wie weet hoeveel Zweden daarin hebben zitten dromen of wellicht hun zonden hebben zitten overdenken. Zie hem overigens wel voor me wanneer hij helemaal wit is geschilderd om daarmee het tijdperk 'Zinkenviool' in te gaan. Zo kabbelt de historie rustig voort....
Wens je een fijn weekend. geniet er van!
Lieve groet, Marja

ook leuk

Related Posts with Thumbnails