zondag 20 september 2009

zon, zee, strand

wat is het toch heerlijk om de wind om je hoofd te voelen waaien, het razen van de zee te kunnen horen en te kijken naar een zeemeeuw die je in de gaten houdt terwijl je de mooiste schelpen van het strand zoekt.... Al je zintuigen werken volop en je hoofd raakt leeg!

Inmiddels zijn de huisjes van het strand. Ze staan te wachten op de parkeerplaats om straks als kleine pakketjes te worden opgeborgen tot volgend jaar wanneer het strand seizoen weer gaat beginnen. Tot die tijd wil het niet zeggen dat wij het strand niet meer bezoeken want wat is er nu lekkerder dan een duinpan te zoeken waarin je heerlijk gaat liggen met de hond en je kindertjes om je heen en vervolgens de stralen zon te vangen die zich laten zien tussen de wolken door...

Echter vandaag geniet ik van de zon in onze tuin, het ruizen van de bomen het gelach van de kinderen en een lekker kopje koffie met kwarktaart gemaakt door mijn zoontje van 11!

Wat is het leven toch mooi en dan bedenk ik altijd maar weer, wat een rijkdom om hiervan te kunnen genieten!

Lieve allemaal ik wens iedereen dan ook weer een heel fijne zondag toe!

5 opmerkingen:

peet zei

Ha die Jayne
Ik geniet lekker even met je mee !!
Tja wat een rijkdom hebben wij om ons heen he ??!
Zo hebben we het wel eens te druk om het te zien , maar zò n dag dat Jan Jr een taart bakt maakt het helemaal goed !!
Trots mag je wezen !!

geniet van je zondag 1
Groetjes Peet

Anoniem zei

Dat moet heerlijk zijn een huisje aan het strand,zo apart dat het gewoon een pakketje is,ik zie ze soms weleens in een woonblad,zo geweldig leuk,ik vind het ook heerlijk om uitewaaien op het strand,ik ga ook wel is als het heel koud is en dan neem ik een puntzak vlaamse friet om me handen warm te houden,slim idee toch :-)Het is vandaag heerlijk genieten buiten,vandaag ben ik een poosje bij het landje van me broer geweest,wat aan de plas ligt,mmm lekker kwarktaart,leuk dat je zoontje het heeft gemaakt,groetjes Joke en geniet nog maar lekker.

Mayflower zei

Hoi Jayne, wat een heerlijke verwennerij zo'n kwarktaart en dan nog wel gemaakt door je zoon. Mmmmm dat wordt smullen.
Ik geniet ook van dit heerlijke nazomerweer, ik ben in de tuin bezig geweest en we hebben buiten gegeten. Vandaag dus niet uitwaaien op het strand, maar het is wel lekker, idd je hoofd even leegmaken, ik doe het eigenlijk te weinig zo'n strandwandeling.
Fijne dag nog.
Groetjes Mea

marja visscher zei

Kan me voorstellen dat je er van geniet. Wij moeten er een stukje met de auto voor rijden om naar Rockanje of Oostvoorne te rijden, maar ook daar geniet ik dan van. Een leuke ritje door de polders van Voorne-Putten, een lekkere wandeling en vervolgens in één van de strandtenten een cappuccino. Hoe mooi kan het leven zijn.
Dus voel en geniet helemaal met je mee! In de winter een beetje 'jutten' en dan in huis er weer een plaatsje voor zoeken. Weet er alles van!
Lieve groet, Marja

marja visscher zei

Ik kom er nu achter dat ik al een poosje niets van je gehoord hebt. Ook je post op je blog is van een dikke maand geleden, er is toch niets aan de hand?! Of heb je het gewoon stik-druk.
Mocht het eerste aan de hand zijn dan wens ik je sterkte, en bij het laatste veel succes.
Lieve groet, Marja

ook leuk

Related Posts with Thumbnails