zondag 22 november 2009

passend bij de tijd van het jaar....


Ik heb een prachtig boek van mijn opa mogen erven.
Mijn opa was kunstschilder en verzamelde o.a. boeken met prachtige prenten en tekst in gotische letters. Dit boek "faust" kijk ik dan ook regelmatig in en dan vooral om de mooie prenten. Het is nu een tijd waarin mensen veel tijd met elkaar door brengen en op de een of andere manier toch vast blijven houden aan tradities, ook denk je dan wat vaker aan de mensen die er niet meer bij zijn. Het mag dan wel een drukke tijd zijn maar juist deze details maken het juist speciaal. Mijn enorme lieve oma en opa die mij en mijn neefjes en nichtjes een prachtige jeugd hebben gegeven zijn er helaas niet meer, maar het mooie is dat wij elkaar aanstaande zondag allemaal weer zien tijdens onze reunie! Even weer net als vroeger, toen allemaal bij oma en opa thuis nu op een andere plek maar wel allemaal samen. Wij missen die dag 4 mensen, mijn vader, de tweeling zus van mijn moeder en opa en oma maar in gedachten zijn zij er bij en wij zetten foto's van ze neer!!!

Posted by Picasa

4 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Bijzonder, dat boek van je opa en fijn dat je er zulke goede herinneringen aan hebt. Een reunie is vaak erg gezellig, inderdaad zijn er vaak een paar dierbaren niet meer bij, maar als je van ze gehouden hebt, draag je ze altijd bij je!

Veel plezier met de reunie!

Groetjes, Ingrid

kienkele zei

wat bijzonder, dat mooie boek, en wat fijn dat jullie een reunie organiseren waar je met z'n allen bij elkaar komt en ook de mensen gedenken diee je zo mist!
groeten, Tineke

The Old and the Beautiful zei

Geweldig toch zo'n reunie met dierbaren. En degene die gemist worden daar kunnen jullie samen dan herinneringen over ophalen.
Veel plezier alvast!
Liefs,
Gonda

marja visscher zei

Mooi zo'n herinnering. Leuk om dan foto's neer te zetten! Naast mijn tijdschrift ben ik ook uitgever van historische fotoboeken. Wanneer ik dan weer met zo'n manuscript bezig ben, elk boek heeft ongeveer 220 foto's, komt het besef weer boven wat een uitvinding de fotografie toch eigenlijk is geweest. Hoewel de herinneringen in je hoofd ook wel blijven hangen, beklijft het toch veel meer door het zien van foto's. Misschien is dit wel een van de meest waardevolle uitvindingen, toch?!
Veel plezier tijdens de reunie.
Geniet er van!
Lieve groet, Marja

ook leuk

Related Posts with Thumbnails