woensdag 13 januari 2010

Het was deze week erg hectisch. Maandag ben ik naar een beurs geweest, ik ga hier altijd naartoe om te kijken wat er in nederland wordt aangeboden zodat ik in scandinvië niet hetzelfde in ga kopen! Ook nog even langs een leverancier geweest dus dat was mooi weer binnen!
Het nieuwe Jeanne d'Arc magazine was binnen gekomen dus iedereen moest gebeld worden en natuurlijk een hoop inpakken voor verzending. Tussen de bedrijven door toch besloten de stoffen hoek om te gooien en van de stoffen hoek een mooie voorjaarskamer te maken.
De bedstede aan het einde van de nieuwe "gang" is bijna klaar en dan nog de wall of sale!
Ha ha dit is de wand van de gang naar de bedstede en hier komt van alles te staan wat met 30 of 40% korting weg mag.
Het begint steeds meer naar het zin te worden en de paas kriebels voor de workshops beginnen te komen.... Nu nog even tekst straks de foto's maken in de winkel om jullie ook alvast mee te laten genieten.
Fijne dag allemaal,

groetjes van Jayne

3 opmerkingen:

Bonjade zei

Nou kom maar op met de foto's hoor.
Fijne avond

kienkele zei

Dat klinkt allemaal heel leuk, Jayne, ben al eens even in je winkel wezen kijken (webshop dan) en het ziet er allemaal prachtig uit! Succes verder, en een fijne avond nog, groetjes, Tineke

marja visscher zei

Door nog geen foto's bij je post te stoppen, maak je me wel nieuwsgierig, daarom maar even je webshop bezocht. Mooi en sfeervol!!
Geniet van het weekend!
Lieve groet, Marja

ook leuk

Related Posts with Thumbnails