zondag 7 maart 2010


Vandaag de hele dag lekker in de tuin gewerkt.
Achter onze schuur hebben wij een terras aan de slootkant.
Hier komt een kleine muur kas.
Voordat deze er kon komen moesten wij een haag weghalen en dit ging minder snel dan wij dachten. Maar nu deze weg is kunnen wij de planken achterwand gaan schoonmaken en schilderen. Als dit klaar is moet het straatwerk gelijk aangepakt worden en dan ja dan pas het kasje. Maar het was vandaag zo prachtig weer dat we elk moment aanpakken om dit mooie plaatje te kunnen realiseren.
Dit mooie plaatje is dus onze droom!

8 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Heerlijk was het hè, ik ben ook een tijdje in de tuin bezig geweest. Een genot om te zien dat alles al voorzichtig uitloopt en de lente zich aankondigt!

Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Fijne zondag nog! Groetjes, Ingrid

Vero zei

Wat een leuk kasje zo!
Ben benieuwd wat je daar allemaal mee gaat doen!

Heerlijk he dat werken in de tuin, genieten geblazen, ondanks de kou nu nog brrr

Een hele fijne zondag nog!

Groetjes, Veronique

marja visscher zei

Ik ben ook al volop bezig in de tuin met snoeien. Altijd weer een heel karwei. Er is nu een derde gesnoeid van de 1500 vierkante meter. Vond het vandaag wel lekker in het zonnetje, maar moest precies aan de koude kant gaan zagen, daar heb ik vanaf gezien. Zat trouwens zo even in een folder van de Welkoop zoals dat bij ons heet (ergens ander geloof de Boerenbond), te lezen en zag daar ook die kasje staan. Het is wel leuk om stekken in op te kweken. Elk jaar stek ik wat hedera klimop om tegen het huis aan te poten. Mijn huis ziet gedeeltelijk al uit als een echte cottage, maar sommige muren willen niet zo, althans in mijn ogen niet snel genoeg, dus help ik een handje door stekken te poten. Dat doe ik dan zonder kasje. In de pot een stokje en dan een boterhamzakje er overheen en met een eleastiek vast om de pot. Broeit lekker en worteltjes komen snel. Maar een heel gedoe om ze water te geven. Zo'n kasje zou echt wel een uitkomst zijn. Loop er over na te denken, want ze zijn niet zo duur en ik denk dat ik er wel profijt van heb.
Fijne dag nog! Geniet er van en lieve groet, Marja

Marion zei

Nou aan jullie enthousiasme zal het niet liggen dus denk ik dat jullie er snel van gaan genieten.
Mooi plaatje hoor!!
groetjes Marion

kienkele zei

Wat een heerlijk weekend was het he Jayne, ook ik heb de eerste tuinwerkzaamheden verricht. Het ging allemaal vreselijk moeizaam (lichamelijk) maar ik heb errug genoten, zalig was het. De temperaturen nog laag, maar geen wind en het zonnetje op je toet, wat wil een mens nog meer!
Fijne avond nog, oh ja, enneh, die kas wordt vast prachtig!
groetjes, Tineke

Bo Butiek zei

Hallo Jayne, voor zo'n kastje zou ik ook wel zoveel overhebben hoor! Ben wel benieuwd naar het resultaat straks! Groeten, Claudia

Anoniem zei

Wat een mooie droom heb je,dat zou ik ook wel willen,hoop dat je droom snel uitkomt,fijne week,groetjes Joke.

Berna zei

Met zoveel enthousiasme komt het vast goed met die droom.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails