donderdag 23 december 2010

Christmas - Santa Lucia SwedenIk wil iedereen heel fijne feestdagen wensen en heel veel geluk en gezondheid voor 2011!

Lieve groeten van Jayne

5 opmerkingen:

Weerspiegeling zei

Lieve Jayne,
Jammer dat we hier in Nederland het Santa Lucia niet vieren; lijkt me geweldig zo'n kaarsjesfeest. Hoewel onze Myla een klein kaarsje vasthouden gisteren met het kerstspel al zo spannend vond haha. Ze is bang voor vuur/brand, dus zo'n 'hoed' met kaarsjes zal ze wel echt niet op willen zetten.
Maar heej, ik kwam hier om jullie een geweldig kerstfeest toe te wensen en een prachtig nieuw jaar! Geniet van alles en hopelijk komen we volgend jaar weer eens naar je prachtige winkel.
Lieve groeten,
Anita

Anoniem zei

God Jul och Gott Nytt År!

vanuit een koud Partille -15.

De Boons

Emmy zei

Hoi Jayne, het is er niet meer van gekomen om nog even langs te komen dus dat wordt volgend jaar. En dan heb ik ook weer ruimte om wat nieuws neer te zetten want het is altijd weer kaal als de kerstversiering weer op zolder staat. Voor jullie fijne feestdagen en het allerbeste voor 2011, tot dan groetjes Emmy

Anita zei

Hoorde voor het eerst over het Luciafeest toen ik de dvd reeks van de kinderserie LINUS keek.Een aanrader trouwens als je van de scandinavische sfeer houdt.Het is wel een kinderserie maar ozo leuk!!
Wens je hele fijne feestdagen en een prachtig nieuwjaar toe!
Warme winter groetjes Anita.

In den Uylenbal zei

Jan & Jayne, hele fijne Kerstdagen ! In 2011 moeten we een keer langskomen, dit was gigadruk jaar. Maar in het nieuwe jaar komt het ervan ! Liefs Christy & Lejo

ook leuk

Related Posts with Thumbnails