maandag 31 januari 2011
leuke kussens maken net even een andere sfeer.
Bosje tulpen op tafel en klaar ben je.
In deze omgeving kun je de tulpen gewoon aan de weg kopen en ze zijn super goedkoop. 20 tulpen voor 5 euro is natuurlijk niet te weerstaan....

Iedere maandag ochtend begint mijn dag met tennis, maar omdat het weer vandaag koud maar droog was, besloot ik om na de tennis een flinke wandeling met de hond te maken. Het is altijd leuk om te ervaren dat je door een hond menig gesprek spontaan voert. Na zo'n wandeling lekker voldaan thuis komen en aan mijn klus (wat testen met verf en was voor een klant) beginnen.
Morgen avond ga ik naar de presentatie van mijn stagere. Amber heeft vorige week een snuffelstage bij mij in de winkel gedaan en alles wat zij heeft gedaan, samen met een presentatie van de winkel, laat zij morgen avond aan haar mede leerlingen en leraren zien.

Nou ik wens iedereen een fijne week!

Jayne

3 opmerkingen:

Anja zei

Gezellig dat je de tulpen bij jullie zo aan de straat kunt kopen en niet duur. Ik kan ook zo genieten van een wandeling met de hond.
Groetjes Anja.

Anoniem zei

Hè hoi,
Ben weer eens in lange tijd op je blog beland...
Ga meteen even naar de webshop om de nieuwste JDL bij je te bestellen....
Fijn dat de tulpen bij jullie zo makkelijk te vinden zijn; hoop dat ze bij jou langer staan dan dat ze bij staan als ze vers van de markt komen.... Ik vind het meteen lente dan, maar na een paar dagen is het mooiste al weer voorbij!
Tot gauw!
Madeliefste

Wanda zei

Wat leuk dat ik jouw blog tegenkom. Ik kom regelmatig even bij je langs (in je winkeltje) en dan heb je altijd tijd voor een gezellig praatje. De laatste keer heb ik het tijdschrift JDL en een bellenhartje bij je gekocht! Ik woon vlakbij, dus binnenkort kom ik weer even aanwaaien. Misschien wel om een paspop bij je te bestellen, want ik ben er nog steeds geen tegengekomen voor een leuk prijsje... Kijk trouwens ook eens op mijn blog?

Lieve groetjes,
Wanda

ook leuk

Related Posts with Thumbnails