dinsdag 3 mei 2011Vandaag 82 foto's opgehaald van onze Sanne, deze foto's komen in een mooi album. Tussen deze foto's zat ook deze foto met op de achtergrond, aan de overkant van de sloot, haar laatste rustplaats. Iedere ochtend loop ik eerst naar achter om haar even te begroeten. Het gemis is enorm maar ik wil iedereen heel erg bedanken voor alle lieve berichtjes die jullie hebben achtergelaten!
Voor wie meer over Sanne, haar twee nestjes en haar lange reis vanuit Amerika wil weten: http://www.joebattsarm.com/index_d.html dit is de link om dit te kunnen bekijken. Sanne staat onder "met de vut".

een lieve groet van Jayne

4 opmerkingen:

It's me zei

Pffff heftige tijden voor je !! sterkte....leuk je gesproken te hebben...liefs van mij...xxx

Marja Visscher zei

Dag Jayne,
Ik leef helemaal met je mee. Zo'n verlies schrijnt de hele dag door. Fijn dat je hem zo dicht bij huis hebt begraven. Hoewel ik de grotere dieren zoals de poezen, honden en konijnen altijd laat cremeren, heb ik de rest van de dieren ook in de tuin begraven. Van allemaal weet ik hun plekje en dat geeft toch ook wel een zekere rust. Foto's kijken en goede herinneringen boven halen helpt zeker om het in je hoofd allemaal goed af te sluiten. En een potje heel hard grienen is ook niet slecht hoor, gewoon even allemaal de tijd voor nemen. Veel sterkte, en zie het een mooi plaatsje in je hoofd en hart te geven. Maar daar zit Sanne ongetwijfeld al helemaal verankerd!
Lieve groet, Marja

Anoniem zei

Hallo Jayne,

Lees net pas je vorige blogje.Wat vreselijk verdrietig nieuws...En dat terwijl het net zo goed met Sanne ging na de operatie! We wensen jullie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies, ze heeft voor altijd een plekje in jullie hart.
Ron en Carolien, Purmerend

marja zei

wat een mooi rustig plaatsje voor sanne jayne!!!!

met onze jeppe gaat het nu weer een beetje. hij is weer speels en is ook weer een beetje aangekomen. was 2 kilo afgevallen en voor een klein hondje is dat veel.

verder genieten we volop van jeppe. 1 maand tot 1 jaar ...... maar stilletje hoop ik langer jayne.

eind juni gaan we met vakantie en dan komt ida m'n schoonmoeder op jeppe passen. op advies van de dierenarts hebben we wel onze wensen op een brief geschreven als er wat met jeppe zou gebeuren als we weg zouden zijn.

wat zal het gemis ook groot zijn bij jullie!!!!

dank je wel voor je reactie op me blog jayne!!!

lieve gr. marja

ook leuk

Related Posts with Thumbnails