zondag 3 maart 2013

Nieuwe week nieuwe collectie

Het begin van een nieuwe week en dan te kunnen starten met een nieuwe collectie is altijd leuk.
Ik heb inmiddels al een flink aantal artikelen in de webshop gezet en natuurlijk op onze Facebook pagina " woonwinkel de Zinkenviool" . Ik begin dit fenomeen Facebook steeds leuker te vinden omdat je er zo makkelijk en snel mee kunt communiceren.

De sitetable is inmiddels klaar en staat te pronken in de winkel. Ook deze staat inmiddels in de webshop.
Vanaf deze week zijn wij druk bezig met onze workshops decoratieve verftechnieken die wij inmiddels ruim een jaar geven. Het blijft leuk om cursisten alle kneepjes van het vak bij te brengen en wanneer je ook nog eens met een mooi dienblad naar huis gaat dan is het helemaal een feest. Alle technieken komen deze avond aan de orde en ook alle soorten verf dus ook kalkverf. Deze kalkverf is uitermate decoratief. Deze workshop wordt gegeven door onze Style partner hus-interior en dus door een professioneel en gediplomeerd persoon.
Door deze perfecte samenwerking kunnen wij nog meer aanbieden aan workshops en zo juist diegene die gek zijn op het restylen van spullen de juiste technieken leren.
Zo hebben wij in de winkel een aanbod voor de styling van het totale huis, een aanbod voor restyling van meubeltjes en ander kleingoed door kleine volumes aan verf aan te bieden en hiernaast alle aanverwante materialen zoals was en vernis.
Voor het buiten gebeuren verkopen wij biologische Zweedse lijnzaad olie verf, ook dit product is super mat en onmisbaar in de hedendaagse tuin.
Kom onze nieuwe collectie gezellig bewonderen in de winkel of breng een bezoekje aan onze webshop. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij onze Style partner, www.hus-interior.com.

Fijne week voor iedereen,
Jayne
1 opmerking:

MARIANNE zei

Goedemorgen Jayne!
De winkel ziet er weer mooi 'gelikt'...uit ha,ha!
En dat hoge platte ladenkastje, helemaal geweldig!

Een mooie dag, en lieve groetjes!
Marianne.

ook leuk

Related Posts with Thumbnails