woensdag 2 september 2009

lekker freubelen, kopje koffie en een muffin erbij. Ik dacht zo het eind resultaat maar te delen want zo'n lekker gezellig tafereeltje kan geen kwaad vooral nu we toch weer eerder s'avonds naar binnen gaan. Voor het geval het niet duidelijk was wat het voor een beest moest voorstellen; het gaat hier om de muizen van linnen stof met staarten van vlas waslijnen.

3 opmerkingen:

peet zei

Heb je nu ook al last van muizen in de winkel !!!!!!
Op de markt ook al !!

ha ha ha ha ha

Peet

Mayflower zei

Hoi Jayne, heb al wat posten van je gemist. Wat ben je weer heerlijk creatief bezig en je schuur is ook heel mooi geworden. Ik ben ook druk bezig met schilderen van de buitenboel, alleen nu even een stop vanwege het weer en andere dingen die voorrang hebben.
Groetjes Mea

Marja Visscher zei

Klinkt super gezellig. Ha, ha en dat in die mooie schuur van je... Voelen die muizen zich vast ook héél erg in thuis! Jij bent je al lekker binnen aan het vermaken. Ik ga straks nog naar de cultuurweken in Oud-Beijerland, foto's maken in de tent over de gracht! Wel een dikke trui aan hoor, want d'r staat een hoop wind en het wordt vast laat. Maar er is een gezellig muziek programma.
Vriendelijke groet,
Marja

ook leuk

Related Posts with Thumbnails