woensdag 24 februari 2010

Wanneer het zonnetje zich even laat zien en vooral nu de sneeuw verdwenen is kan ik echt niet wachten op..... LENTE!
Met bloemen in de winkel, vrolijke kleuren en steeds weer nieuwe collecties die binnenstromen is het sfeertje binnen al helemaal goed. Nu nog even wat meewerking van het buitenweer en het kan niet meer stuk. Buiten in de tuin bloeien de sneeuwklokjes al volop en het maarts viooltje staat op springen. Dit heerlijk geurende paarse viooltje is voor mij echt het begin van een reeks prachtig bloeiende planten in de tuin. Deze ruikt echter ook nog heerlijk en ik heb nu eenmaal een zwak voor viooltjes. Hoe kan het ook met zo'n naam als de Zinkenviool.
groetjes van Jayne

4 opmerkingen:

Marion zei

Viooltjes, helemaal lente hé, ben er ook dol op. Kan ook niet wachten om m'n dakterras er vol mee te zetten, maar ik moet nog even geduld hebben want er moet eerst een nieuwe vlondervloer komen dus kan nog niets neerzetten...jammergenoeg.
Groetjes Marion

The Old and the Beautiful zei

Leuk he viooltjes. Ik ga van de week ook maar eens op pad voor wat fleurigs om weer wat potten op te leuken.
Mooi je foto van die kleine flesjes met die bloemetjes.

Groetjes,
Gonda

Musje zei

Van mij mag de lente ook beginnen,ik kan niet wachten om onze tuin vol te planten,sneeuwvlokjes vind ik zo geweldig en viooltjes ook,ik koop ze altijd bij een kweker,maar alleen de bosviooltjes,geweldig,zo`n dankbaar bloemetje,je foto`s zijn ook erg mooi,die pot met rozen erop,wauw,fijn weekend,groetjes Joke.

marja visscher zei

Dag Jayne,
Ik kan er helemaal inkomen. Sommige dagen geven je echt zo'n lentegevoel. Ik vind altijd dat de natuur je niet verloochend. Er is bij mij een duifje dat al op een nest zit, merels lopen als een gek te flirten evenals de eenden in de sloot. Die er ook nog een potje vechten op na houden om één vrouwtje, nou ja. Luister ik naar het weerbericht, hoor je over storm en later in de week weer vriezen. Dat kan ik dan bijna niet geloven. Ik hou het er maar op dat de natuur de waarheid vertelt. Is natuurlijk meer de wens van de gedachte. Al dat zwaar weer gedoe uit den Bild leg ik daarom gewoon naast me neer! Ga ook van de week die leuke bosviooltjes kopen voor de tuintafel! Heb er zin in! Ben al aan het snoeien geslagen, een derde van de tuin is klaar, net of ie naar de kapper is geweest. Lekker opgeruimd! Wacht nu op mooi weer voor de rest.
Geniet van het weekend!
Lieve groet, Marja

ook leuk

Related Posts with Thumbnails