woensdag 27 juni 2012
THUIS

Thuis is voor mij genieten van waardevolle spullen in en rondom mijn huis,verzamelt door de jaren heen, van familie mogen erven of na veel zoeken gevonden tijdens die ene vakantie in Zweden of via een vriendin de weg naar mijn huis gevonden, noem het maar op.
Soms moet het even bij elkaar staan soms is een item eruit gepikt en mag solo een tijdje staan te pronken...
De mooie citroen geranium staat buiten in de regen zijn best te doen om bijna mooi te gaan bloeien, dit is echt zielig en voor je het weet zijn de bloemen nat en vies. De hoogste tijd om binnen te mogen pronken en dan wel tussen alle schatten haar mooie roze bloemen te laten zien met naast de pot de porceleinen rozen oorbellen van mijn moeder als klein detail.
Deze kleine vrolijkheden laten mij met alles daarom heen genieten wanneer ik THUIS ben en wanneer ik de At-Home Brocante opensla en onze prachtige verflijn van l'Authentique zie dan ben ik een gelukkig mens die THUIS zelfs nog genieten kan van dat wat ik in de winkel verkoop door THUIS te ontdekken dat er meer zijn die voor deze mooie kleuren zijn gevallen!      

Jayne

4 opmerkingen:

ria zei

Heerlijk als je zo kan genieten van alles om je heen!!

MARIANNE zei

Hi Jayne!
Gelukkig gaat de zon de komende dagen, zijn uiterste best doen, om heerlijk warm te gaan schijnen...dus...de geranium kan weer heerlijk naar buiten, en in het zonneteje zijn rose bloemen open laten gaan!

Een fijne, succesvolle dag! en groetjes van Marianne.

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

zijn de kleine dingen die het doen he ...heerlijk genieten thuis van de dingen om je heen is het mooiste dat er is ...gewoon gevonden op de markt maar nog moier gekregen van familie... prachtige spulletjes zie ik daar zou ik ook van genieten hoor en die plant daar komt het helemaal goed mee ...fijne dag lieve groet rosita

@nne zei

gewoon genieten van mooie dingen! lieve groet,@nne

ook leuk

Related Posts with Thumbnails